Sosyal Medya

Kaş Şekline Göre Karakter Analizi

Kaş Şekline Göre Karakter Analizi

Yay  gibi kaşları olanlar zihinsel odaklanma noktaları tamamen insan ağırlıklıdır. Çevrelerini anlayabilmek için insan ilişkilerini doğru algılamaları gerektiğini düşünürler.

Yay Gibi

Zihinsel odaklanma noktaları tamamen insan ağırlıklıdır. Çevrelerini anlayabilmek için insan ilişkilerini doğru algılamaları gerektiğini düşünürler.

Herhangi bir konu anlatırken kişisel deneyimlerle ilişkilendirilmesi, konunun anlaşılmasını hızlandıracaktır.

Bir fikir ya da bir teorinin teknik detaylarından çok gerçek hayatta nasıl bir etki yaratacağının ve nasıl uygulanacağının anlatılmasını tercih ederler.

Açısız Ve Düz:

Teknik detayları isteyen ve gerçeklere dayalı yaklaşımları tercih eden bir kişiliktir.

Bir konunun doğruluğunu kabul etmek için, o konu ile ilgili bütün gerçekler ve veriler hakkında bilgi sahibi olması gerekmektedir. Konular hakkında yargıya varmak için mantık yolunda ilerler ve duygularının sonuçları etkilemesine izin vermez.

Açılı Ve Kanat Gibi:

Ne durumda olursa olsun, zihinsel kontrolünü kaybetmek istemez. İnsan canlısı ve duygularını gizlemeyen bir karakterin yanı sıra liderlik yetenekleri de oldukça gelişmiştir.

Zihinsel olarak her zaman uyanık ve odaklanmaya yatkın olduklarından, ilgilendikleri konularda derslerine iyi çalışmış ve doğrulara hakimdirler.