Sosyal Medya

Yüz Şekline Göre Karakter Analizi

Yüz Şekline Göre Karakter Analizi

Kendilerine güvenmeyi zaman içinde öğrenirler ve güvenlerini arttıracak her başarı sonrasında büyük bir memnuniyet duyarlar.

yüz şekli karakter

Geniş ve Kare Gibi

Doğal bir kendine güven duygusuna sahip kişilerdir. Zorluklardan çekinmez ve rahatsızlık duymazlar.

Zayıf ve Uzun

Bir problemle karşılaştığında geniş yüzlüler kadar rahat davranamayabilir. Kendilerine güvenmeyi zaman içinde öğrenirler ve güvenlerini arttıracak her başarı sonrasında büyük bir memnuniyet duyarlar. Başkalarını yönlendirmekten çok yalnız çalışmayı yeğleyebilirler.

Yanaklar Geniş Çene Dar (Elmas Gibi)

Hem çabuk sinirlenmeye hem de çabuk hoşlanmaya hazır kişilerdir. İstediklerinin anında gerçekleşmesini beklerler.

Hızlı ve esnek çalışan düşünce yapıları, daha yavaş ve durgun çalışan kişileri kabül etmekte zorlanırlar. Herşeye rağmen bir konuda karar vermeleri gerektiğinde acele ettirilmekten hoşlanmazlar.

En Geniş Kısmı Yanakların Altı

Barışçı bir kişiliğe sahiptirler. Zaman zaman bu nedenle gerçek hislerini söylemekten de kaçınabilirler. Başkalarının fikirlerine saygı gösterir ve danışmaktan kaçınmazlar. Kendilerinin de fikirlerinin sorulmasını bekledikleri için aksi olduğunda kırılıp araya mesafe koyabilirler.Önemli bir özellikleri de, çok azimli olmalarıdır.

Geniş, Yaygın Ve Herhangi Bir Kısmı Belirgin Değil

Bu tip yüzlerde herhangi belirgin bir özellik öne çıkmamıştır. Dikkatin kendisine yöneltilmesinden hoşlanmayan nazik kişilerdir. İşlerlerini sessiz, sakin ve başarıyla yaparlar. Başarılarının başkaları tarafından takdir edilmesinin şart olmadığını düşünürler. Yardımsever ve paylaşmaya hazır kişilerdir.

Yüz okuma sanatı çok eski yıllara dayanan aslında felsefesi olan bir beceridir. İşte yüz şekli ve yapısına göre kişilik analizi…

Yuvarlak Yüz

yuvarlak yüz şekli

Su grubu burçlarında daha çok görülen yuvarlak yüz hatları narin kişiliğe işaret ediyor. İyi ebeveyn olurlar. Muhafazakar, sakin kişiliklerdir. Arkadaşları çoktur. İletişim kurmayı severler. Kilo almaya müsaittirler. Yemek yemeyi severler. Romantizm önemlidir.

Dikdörtgen Yüz

dikdörtgen yüz şekli

Toprak grubunda sık görülür. Yaşamlarını adamayı, çok çalışmayı severler. Pratiktirler. Her durumda ne yapılacağını iyi bilirler. Diyet takıntıları olabilir. Dış görünümlerine önem verirler. İskelet problemleri yaşayabilirler. Ani öfke patlamaları, huzursuzluk görülebilir.

Kare Yüz

kare yüz şekli

Sağlıklı ve enerjiktirler. Ateş grubunun tutkusu hissedilir. Yemeyi severler ama kaloriyi çok hızla tüketirler. Deri problemleri olabilir. Keskin bir zekaya sahiptirler. Uyanık kişilikleri bazen zor durumlar yaratabilir. Araştırmayı, keşfetmeyi severler. Meraklıdırlar ve seyahati çok severler.

Üçgen Yüz

üçgen yüz şekli

Hava grubunun kuşkuculuğu sorun yaratsa da bazen de hayat kurtarabilir. Yanlış anlamaya müsaittirler. Çok çalışkan ve disiplinli olabilirler.Değişkendirler. Kararsızdırlar ama çok karizmatiktirler. Etkileyici görünümleri pek çok kapıyı kolayca açabilir.

kaynak :http://www.hekimzade.com/yuz-seklinize-gore-karakter-analizi.shtm